Oppsummering av Rally Telemark

09/09/2012 13:41

Rally Telemark var ett meget bra rally og ikke minst arrangementet rundt det. Bra oppslutning fra de lokale og ikke minst arrangørene og de frivillige som gjorde en kjempejobb for at vi deltagere skulle få en artig og innholdsrik helg med masse fart og spenning.

Rallyet startet med Shakedown på fredags kveld hvor vi kjørte 3 runder. Dette er ett frivillig runde og en test av bil. (se video under fra shakedown) Her ble det sladding og morro.

Vi begynte SS1 og SS2 ganske rolig og kontrollert da grus er ganske nytt for meg, det ble derfor ikke noen tider å skryte av. SS3 ble avlyst grunnet dårlig dekke og masse stein i veien. Etter SS5 begynte vi å få flyten og tidene ble bedre etter det. SS6 og SS9 var raske etapper med lange strekker og mange 5er og 6er svinger. Er artig og ikke minst må en holde tunga rett i munnen når en raser forbi grantrær med en meters avstand i 160 km/h på grusvei. På SS7 kjørte vi litt feil på grustaket så vi tapte en 10 sek. Siste etappe SS10 var veien blitt så dårlig at vi til slutt endte opp med å dra av deler av eksosanlegget og tok nok ett hjullager bak så det blie litt skruing før neste NM runde om 2 uker. Sum summarum så er vi fornøyd med progresjonen og tidene vi kjørte på. Vi endte til slutt opp med en 4. plass i klasse 18.

Takker alle som følgte oss på Facebook og de som har vært med å støttet oss på dette rallyet

Inboard fra shakedown fredag www.youtube.com/watch?v=9JpM9ipJj68

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no