Rolf Møller Motorsport starter 2016 sesongen med ny kartleser og sponsorer

15/01/2016 20:28

Rolf Møller Motorsport er tilbake med ny kartleser og sponsorer for 2016 sesongen.

Det er gledelig å innlede sesongen med ny giv og ikke minst fast kartleser. Jeg har nå fått med meg Henrikke Møller i høyrestolen, så nå blir det 2xMøller i bilen. Henrikke er datteren til min fetter Lasse Møller som driver MøllerMek på Vestmarka/ Skotterud.  Hun kommer med andre ord fra en familie med mye bil- og motorinteresse.  Henrikke er helt fersk som kartleser, så dette blir spennende for begge parter. Vi satser på å få en test før vårt første løp som er Rally Hadeland den 30. Januar.  Vi er begge interessert i å satse, så jeg håper at vi i løpet av sesongen kan begynne å se resultater. Se mer info om Henrikke under menyen "Rallyteamet".

Vi har i 2016 fått med oss både gamle og nye samarbeidspartnere. Vi har gleden av at OBOS Basale AS og ST Motor ved Stener Tømte er med videre som sponsorer i 2016. Ny sponsor for året er HTH kjøkken Prosjektavdeling i Oslo. Det er meget gledelig å ønske de velkommen på laget. Vi jobber i år med å utvikle et spennende opplegg for våre sponsorer og samarbeidspartnere, som vi gleder oss til å presentere etterhvert. Vi har alltid rom for flere sponsorer på laget og setter stor pris på alle som ønsker å være med på å bidra.

Sesongen 2016 er ikke helt fastsatt, men foreløpig ser det ut som det blir flest sprintrally  i Norge og Sverige. Vi har satt opp en del løp vi skal kjøre og her inngår også 2 nm runder. Dette er Aurskog Høland rally og Rally Hedemarken. Det er selvfølgelig ønskelig å kjøre flest mulig løp men det er til syvende og sist budsjettene som bestemmer dette. Se terminliste i menyen.

Når det gjelder teamsammensetning for 2016 så er ikke dette helt bestemt enda. Vi ønsker selvfølgelig å ha ett fast team som kan være med på det mekaniske ute på løp. Siden det ikke har vært noen fast kjøreplan de siste to sesongene har ikke dette vært prioritert. Det jobbes enda med å få løst dette. Om noen føler kallet og virkelig har interresse for rally så er det bare å ta kontakt. Kontaktinfo står her på nettsiden. Dette er basert på frivillig basis og blir ikke lønnet. Utgifter til reise og mat blir dekket. All opplæring blir gitt.

Vi vil prøve å oppdatere så ofte som mulig under løp og mellom løpene. De fleste oppdateringer fra oss vil gjøres på Twitter, Instagram eller Facebook. Lik og følg oss gjerne.  Se linker under

Vi håper å se flest mulig av dere ute på skauen og håper at mange vil følge oss gjennom 2016 sesongen.

Rolf Møller Motorsport

 

 

 

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no