Løpsrapport Rally Hedemarken 2013

23/09/2013 21:47

I helgen var det duket for den siste NM runden i 2013, Rally Hedemarken. Vi hadde et mål for dette løpet og det var på vinne vår klasse for å sanke mer poeng. Etter noen hektiske uker med skruing, overhaling av girkasse, ombygging av det elektriske og overhalinger av stikkakslinger var bilen klar kl 22 kvelden før avreise. Fredag var det gjennomkjøring og teknisk. Kjøpte noter denne gang så da var det en smal sak med gjennomkjøringen. Teknisk gikk også smertefritt og raskt i motsetning til en del andre NM runder her i Norge.

Vi var spent på girkassa da vi hadde hatt en del problemer med denne på de foregående løpene. Hadde nå hatt kassa inne til overhaling og det skulle vise seg at den nå var 100%. Funka kongebra hele dagen.

SS1 ble det litt knoting, litt rusten etter å ikke ha kjørt siden i juni så tiden ble ikke noe å skryte av. SS2 holdt vi på å ta med oss en lyktestolpe men fikk dradd bilen inn igjen. Gikk nå mye bedre og begynte å god føling med bilen. Lå nå ca likt med bilene i klasse 11. SS3 ble strøket grunnet bilbrann så da var det kun en SS igjen før service.

SS5 ble det en del knot grunnet intercomen sto for høyt på og hørte girkassa mer enn Atle så tiden ble deretter. Tapte nok 10 sekunder her da det nesten ble full stopp ved ett veidele. SS6 gikk greit men på SS7 tok vi en felg på stein inner så tapte en del her. Bilen dro da mye til siden og ble vanskelig å holde rett å veien. Kjørte også SS8 med dette og byttet på service. Etter SS10 så stoppet plutselig bilen rette etter målgang. Vi fikk ikke start på bilen igjen og ble stående i nesten 10 minutter før vi fikk den igang igjen. Viste seg at det var dårlig kontakt fremme i motorrommet. Det ble da en meget stressende transportetappe til SS11 og det endte med 10 sek tillegg da vi ikke rakk TK inn. Vi fikk nesten ikke på oss utstyret før start. Da det var 2 sek før start var vi klare. SS11 gikk ok men konsentrasjonen var vel litt dårlig grunnet stresset. Kan vel si oss fornøyd med 39 plass totalt og klasseseier i klasse 12.

Rallysesongen er over for i år og vi er vel rimelig fornøyd. Det kommer en oppsummeringsrapport senere fra oss.

 

Vi takker for alle som følger oss og arrangøren for ett kjempebra rally

RolfMøllerMotorsport

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no