Da er teamet klar for sesongen med ny kartleser og nyoverhalt bil

24/01/2013 22:33

Da er Rolf Møller Motorsport klare for 2013 sesongen. Med ny kartleser og en nyoverhalt bil så skal vi være ganske klare.

Nye kartleser er Atle Jensen 35 år fra Løten. Atle har tidligere lest i Ford Escort MKll og har en del erfaring derfra. Første løp for oss blir Rally Finnskog neste helg den 02. februar 2013.

Det så litt mørkt ut med bilen etter motorhavari og sprukket topp etter forrige helgs treningsrunde. Det ble noen lange kvelder i garasjen og en tur til Sande i Vestfold for ny topp og skimse den inn perfekt. Nå skal det meste være klart. Nye stoler er montert og jeg satser på testkjøring førstkommende søndag for å teste ut motoren.

Jeg ser positivt og lyst på sesongen og håper vi i teamet får en artig sesong fremover med masse fart og morro og gode plasseringer i vår klasse.

Teamet er så heldige å fått inn litt sponsormidler og premiepenger i år via samarbeidspartnere og ikke minst NAF Motorsport Asker og Bærum. Jeg jobber kontinuerlig om å få flere sponsorer og samarbeidspartnere. Se sponsorsøknad her Sponsorsøknad Rolfmollermotorsport.pdf (490,9 kB)  og  Sponsoravtale og kontrakt Rolfmollermotorsport.pdf (419,6 kB)

Nytt i år er salg av sponsorbilde. Vi håper at dette skal kunne bringe inn noen kroner. GULESTØL INVEST var første firma ute med kjøp av bilde. Håper flere kommer etter.

Vil med dette takke alle som følger og støtter oss. Følg med på nettsiden og på Facebook.

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no