6. plass for Rolf Møller Motorsport i LBC-Ruschen Sverige

13/03/2016 09:10

Lørdag 12. mars var det duket for LBC-Ruschen i Lima Sverige igjen. Løpet som tidligere har forgått tidlig i februar var i år flyttet til mars. Det var ca 200 påmeldte derav 6 Norske team. I vår klasse C-fører 2WD var det 14 rallyteam som stilte til start. Å kjøre dette løpet i Sverige er en litt annen variant en det vi er vant til i Norge. Ingen gjennomkjøring, noter med blanding av norske og svenske beskrivelser og annen type tidskort gjorde at det ble ekstra utfordrende for min nye kartleser. Med start nummer 149 hadde vi start kl. 12:42.

SS1 startet bra men veiene bar preg av at 148 biler hadde kjørt før oss. Sporete og meget løst i mange svinger gjorde etappen krevende. Vi kjørte her inn til en 5 plassering.

På SS2 var forholdene tilnærmet SS1. Her fikk kartleseren problemer med notene så etappen ble kjørt litt på måfå. Med noter uten km og referansepunkter gjør det vanskelig å hente seg inn igjen. Her endte det også med en snurring i en 4 venstre pluss kurve. Tapte ca 30 sekunder på dette. Det endte her med en 8. plass.

På SS3 var forholdene bedre enn på de to foregående etappene. Krevende veier og litt utfordring med notene, i tillegg til 20 sek tidstraff grunnet usikkerhet med tidskortet, gjorde at vi falt fra 5. til 9. plass på denne etappen.

På SS4 fikk vi skikkelig flyt og etappen gikk feilfri helt inntil mål. Endelig begynte det å løsne. Dette var den etappen med best forhold på hele løpet. Her ble det også dessverre tidstraff på 10 sek inn til tidskontrollen. Det ble her 6. plassering.

SS5 var en etappe med blanding av issåle, sørpe, vann og løs snø. Dette gjorde etappen meget krevende. Uansett en artig etappe med litt hopp og raske partier. God flyt og perfekte noter gjorde at vi kjørte inn til en 4 plass inkludert en tidsstraff på 20 sekunder.

Total plassering for løpet ble 6. plass av 14 startende. Med tidstraff på totalt 50 sekunder og med de utfordringene vi har hatt i dag, så er vi fornøyd med den plasseringen. Vi har hatt god progresjonen og føler at det sitter litt bedre nå.

Neste løp for oss er Hurumsprinten som er årets første grusrally. Det går av stabelen den 16. april.

Vi vil med dette takke våre sponsorer og støttespillere BASALE AS, HTH Kjøkken, ST-motor, Møllermek og Glasservice AS.


 

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no