"Endelig klare for løp"

06/05/2014 12:56

Etter en vinter med mest bilskruing og lite kjørte løp så ser det endelig ut at vi har fått bilen klar for sommersesongen. Girkassa har fått byttet rubbel og bit, alt fra aksler, drev, sperre, dogringer og clutch. Dette måtte gjøres etter det havariet som kassa hadde vært igjennom fra forrige eier. Det var fremdeles en ulyd i kassa etter den omfattende overhalingen. Dette medførte at vi måtte inn og ut med girkassa 5 ganger før vi fant feilen. Det viste seg at det var ett 3. gir som nok er feilslipt fra fabrikken. Dette var noe som var umulig å se med det blotte øye. Da vi byttet drevet forsvant ulyden.

Forrige helg var det testing av bil. Vi var 7 biler til test på Hemnes i Aurskog/Høland distriktet. Vi fikk her testet bil og fikk ut litt rattrust. Deilig å få kjørt litt igjen og få testet at alt fungerer. Noen justeringer må gjøres før vi er klar til løp men dette er bare småting.

Klar for test                                                                                                                       

Neste løp i Norge blir Aurskog Høland rally den 21. juni. Om det blir noen løp før dette er usikkert. Det blir da eventuelt i Sverige.

Følg med på nettsiden og på Facebook. Send gjerne request for å bli medlem www.facebook.com/groups/rolfmollermotorsport/
og "Like" gjerne nettsiden her.

Minner også på om profileringsartikler som t skjorter (150.-) og luer (100.-) Ta kontakt på 456 33 726 eller på epost: post@rolfmollermotorsport.com

 

Bli med i bilen fra forrige helgs test. Trykk på link under.

www.youtube.com/watch?v=lDqDxmRIO3A

 

Aleksander får testet bilen en runde. Var rimelig fornøyd

Sponsors and partner


Contact

Rolf Møller Motorsport Møllerstadjordet 27
2054 Mogreina
+47 456 33 726

rolf.moller@gmauto.no